Thursday, January 29, 2009

Wednesday, January 28, 2009

Monday, January 26, 2009

Thursday, January 22, 2009

Retur

Amelies framgaffel var skev. Mejlade Sparton och fick svar direkt att de skulle skicka en ny gaffel. Skönt. Dock tar det lite längre tid än väntat att få ut Downhill på vägarna med sin lila trackram. Den som väntar på något gott.

SPD


Ola hade ett par Shimano SPD som jag fick köpa billigt. Mycket roligare att cykla fixie efter pedalbytet.

Wednesday, January 21, 2009

Lina!


Lina har gjort ett kap!! Ser fram emot att få cykla med dig Lina. Se nu till att gubben din får sin hoj klar också.

Tuesday, January 20, 2009

Monday, January 19, 2009

Världens fulaste


Jag tror att jag har lyckats modifiera Downhills gamla SPD-pedal till världens fulaste pedal. Otursamt nog funkade inte mina gamla Onza-pedaler till de nya pjucksen. Samtidigt var de slutkörda kändes det som. Nåväl, var ute och körde en runda ikväll med pedaler och skor och jag måste säga att det blev en helt annan cykling än med clips. Nu förstår jag Snarkus.

Hängde hos JZ idag och polerade skruvar och annat smått och gått. Köpte ett styre till Amelie. Christoffers hjul hängde på väggen. Skitsnygga. Kedjelinjen på Ames hoj fungerar. Skönt. Josef är en klippa som hjälper en inkompetent cykelnörd.

Saturday, January 17, 2009

Friday, January 16, 2009

Parti


Grejerna från CC kom idag. Snart är vi i mål. Jag hoppas bara att jag får ihop den så att det går att rulla på den. Lite orolig för kedjelinjen men det känns som att den oron är en del av sporten.

Monday, January 12, 2009

Hjulen klara.


JZ har gjort ett strålande jobb.

Sunday, January 11, 2009

Snart klar


Förhoppningsvis blir Downhills ram klar om några veckor. Grejer är beställda från CC och vi väntar på hjulen från JZ. Hittade styre och styrstam på ett gammalt vrak i källaren. Passade bra. Sadeln är en Sam Marco från Amelies Bianchi.

Friday, January 9, 2009

Monday, January 5, 2009

SPD

Skor beställda! Onzapedalerna väntar på att bli monterade på fixien.

Saturday, January 3, 2009