Tuesday, January 29, 2008

Monday, January 28, 2008

Saturday, January 26, 2008

Mash

Fick ett tips om MASH idag när jag jobbade. Hårda killar, helt klart.

Bianchi


Den är inte så tokig.

Sötnos

Fixed gear

Jag känner det på mig redan nu. Det kommer att bli MYCKET fixiesnack 2008. Kommer jag att kunna motstå att själv börja cykla fixed?

Fixie

Efter Vätternrundan hade jag tänkt mig att det ska se ut såhär istället.

Brake Late

Japp, det är bättra att bromsa än att inte bromsa alls. Bloggen för livsnjutare började spåra ur med alltför mycket cykelnörderi och jag tänkte att det var bäst att starta "Brake late"-bloggen. Här kommer jag att sporadiskt posta snygga cyklar, egna cykelerfarenheter till och från kaffebarer, och pladder om annat som jag inte vågar skriva om på Bloggen för livsnjutare. Det kommer att bli rått, det kommer att bli svettigt, det kommer att bli nice.

Friday, January 25, 2008

Formen

Det är otroligt roligt att cykla. Onsdagens träning i ösregn gav mersmak. Nu vill man komma in i tempo, hitta tekniken och sedan cykla utav h-lvete hela våren. Cykeln går som ett skott. Nu väntar jag på att få köpa en cykeldator och lite andra småprylar. Det är trots allt en materialsport.

Monday, January 21, 2008

Vilodag

Idag vankas det pasta till middag. Det gäller att komma igång med kosten. Veckan ser ut som följande: Onsdag - cykling, Torsdag - badminton, Söndag- cykling

Sunday, January 20, 2008

2 mil

Det blev en bra träning. Vi körde ungefär samma runda som jag och André cyklade förra veckan. Johan såg stark ut och Matti ser ut att bli svårslagen runt sjön. Mina nya pjucks fungerade till belåtenhet. Det är verkligen skillnad på material. Nästa pass blir på onsdag.

Maxim


Nu är det dags att plocka fram den riktiga maten igen.

Nya pjucks


Investerade i nya skor häromdagen. Idag klockan 16 blir det första testrundan.

Thursday, January 17, 2008

50 min

Första rundan var behaglig. Det var jag och André som körde och cykeln kändes lika bra som jag trodde att den skulle göra. Nu gäller det att börja tänka på tekniken och även se till så att man äter ordentligt. Imorgon är min målsättning att köpa ett par landsvägsskor och sedan köra ett likadant pass som vi körde igår.

Wednesday, January 16, 2008

Dans Bike


Första cykelpasset börjar om 20 minuter.

Thursday, January 10, 2008

Friday, January 4, 2008

Nu börjar det bli dags

Julefriden är över. Det har hänt en hel del över jul och nyår. Nya teammedlemmar har resulterat i att teamet består av hela 6 cyklister. Det är inte omöjligt att de blir fler. En ordentlig presentation av varje teamcyklist kommer såklart längre fram. 
Det börjar bli dags att komma igång med träningen. En timme badminton och cykling till bussen och kaffebaren håller inte. Snackat ha gått till att börja springa en gång i veckan under den kallaste perioden innan man kan börja cykla utan att frysa stjärten av sig. 
För egen del har jag spikat att jag köper André Ahlbins (träningsansvarig för teamet) gamla racer. Parkpre blir märket jag kör på.